Announcement :D

Mulai 27/10/2011, Tikar Evamatic hanya akan dipos DUA KALI seminggu iaitu pada hari RABU dan SABTU, kerana terdapat kekangan dari segi JARAK KANGAROO WORLDWIDE COURIER yang agak jauh dari lokasi kami. Maaf di atas segala kesulitan.


Sekian Terima Kasih


♥ ALA ANGGUN TEAM :)

Thursday, 14 June 2012

Stok Raya 2012 (Baju kurung sedondon ibu dan anak)

Updated: Saya ada upload ukuran saiz baju dalam cm. Sila scroll hingga ke hujung entry ya. Thanks :)

Syukur Alhamdulillah. Dapat juga kita bertemu kembali dengan stok baru. Kami tau ramai yang menunggu-nunggu stok raya especially baju kurung sedondon untuk mommy dengan gegirl ni. InsyaAllah dalam sebulan lagi kita akan menjalankan ibadah puasa. Jadi tak salah kalau dah mula survey baju raya kan? Almaklum lah bulan puasa nanti penat pulak nak shopping, so shopping online lagiii senang ;) Eh membebel banyak pulak. Straight to the business okay. InsyaAllah stok kali ni memang kami pilih yang terbaik, kualiti kain cotton yang dijaga. Kualiti jahitan pon kemas. Jangan risau ye :)


Okay. Untuk baju mommy fesyennya adalah baju kurung pahang dan untuk gegirl pula adalah baju kurung biasa. Price?? Of course the best in town!! :D Set baju sedondon ibu dan anak ini sangat affordable.

Hanya RM110/set

Jika ada yang berminat dengan baju ibu sahaja atau baju anak sahaja, harganya adalah:

RM75/sepasang untuk ibu

RM45/sepasang untuk anak

:)

Okay jom cuci mata tengok pilihan design yang kami ada :)


Saiz ibu - S, saiz anak - XS

Saiz ibu - L, saiz anak - XS

Saiz ibu - XS, saiz anak - XS RESERVED

Saiz ibu - M, saiz anak - XS ~ SOLD OUT

Saiz ibu - L, saiz anak - XS

Saiz ibu - S, saiz anak - M ~ SOLD OUT

Saiz ibu - M, saiz anak - XS ~ SOLD OUT

Saiz ibu - L, saiz anak - M

Saiz ibu - M, saiz anak - SS

Saiz ibu - XS dan M, saiz anak - XS

Saiz ibu - M, saiz anak - SS

Saiz ibu - M, saiz anak - XS

Saiz ibu - M, saiz anak - SS

Saiz ibu - M, saiz anak - SS

Saiz ibu - M, saiz anak - XS ~ SOLD OUT

Saiz ibu - M, saiz anak - XS

Ukuran? Buat masa ini blom ade ukuran tepat lagi. Nanti saya akan updatekan ukuran untuk setiap saiz in cm ok. Okay sila2 lah cuci mata dan kalau nak order boleh isi order form ye. Siapa yang selesa dengan facebook boleh view album raya di facebook kami. Terima kasih semua :)


Oh forgot to mention, kesemua baju ini adalah READY STOCK. So no need to wait longer :D


Sila click untuk lebih jelas

Sila click untuk lebih jelas


Notes: Postage fee is not included. tq :)
 
Anda berminat? :)
Sila isi Order Form untuk membuat order ^__^

14 comments:

nadiahazhari said...

salam sis,

saya berminat dgn bk 4...takde size l ke...and xs agak2 utk budak berapa tahun. 2 tahun muat ke?

IrdinaZareef said...

alamak...BK-15 tu saiz sy ok...anak la x ok...xde ke saiz anak M?

Ala Anggun Butik said...

nadia: BK 4 tu muat utk saiz L dan XS mmg muat utk 2 tahun. Saya ada upload saiz baju dalam ukuran cm. Sila tengok2 yer :)


irdina: erm so far mmg xde saiz M. tp kalau nak bleh gtau supplier. cuma, supplier tu la takot dia x sempat since tailor dia occupied buat baju raya. tp apa2 pon boleh cube request :)

nadiahazhari said...

saya dah ukur....cuma untuk ibu pinggang yg bergetah tu dlm inci ke atau dalam cm.....kalau dlm cm macam tak logic je...ke bukan ukur lilit.

Ala Anggun Butik said...

nadia: ops sorry actually pinggang tu bukan ukurlilit tp cuma diameter dari kiri ke kanan dlm cm. sorry.

CikPuan Ira said...

BK3 & BK 4 xdew saiz L kew??dada besar la..kalau ada inform yew

aYda said...

utk baby below 1y xde ke?kalau ade inform ye...

Ala Anggun Butik said...

ayda: salam ade, utk bawah 1 tahun sesuai saiz SS. ada bbrp baju saiz SS, boleh rujuk entry ini...

Fitri said...

BK10 tu untuk budak 3 tahun ade X?Baju ibu OK la kot size M...Tapi untuk anak nak yang umur 3 tahun...Size M jugak kot...Tapi,yang untuk anak tu nak 2 pasang sebab kembar...Boleh ke?Tolong Emel saya ADU5405@gmail.com

Anonymous said...

Salam,Bk 10 ader lg?mama :M dan anak untuk umur 1 TAHUN.

RedTable said...

Ade stock pink color x? Tuk baby ss n mommy m size..pls txt 0122576033 or email nurain.anwar@gmail.com

jasila said...

Bk 10 ader lg?

Yan said...

Sayangnya.. sya anak perempuan dua org... klu sdondon ni dpt sorang jela... :(

norjia said...

Salam..
budak 1 tahun 9 bulan boleh muat tak? dan warna kuning ada x? tak kisah poladot atau bunga.. kuning cair lagi elok